A HEAP OF BROKEN IMAGES

Galeria Leilei are placerea de a va invita la deschiderea expozitiei "A Heap of Broken Images ",un eveniment ce reflecta tendintele si preocuparile unei noi generatii de artisti.

Vernisajul are loc marti 11 iunie,ora 18.00,la Galeria Leilei (strada Aurel Vlaicu 88-90).

Flexibilitatea si diversitatea sunt caracteristicile definitorii ale acestei expozitii care se doreste a fi o celebrare a individualismului ,schema unei lupte continue intre o anumita realitate artistica si versiunea ei alterata ,un spatiu suspendat intre prozaic si alegoric.

Astfel,aceasta colectie de imagini disparate pe care cei 10 artisti -Emma Badulescu (Gwen),Razvan Bungardean ,Nora Cupcencu ,Cristina Chirila,Dan Dumanoiu,Matei Emanuel,Radu Gheorghe,Teodora Ionescu,Diana Oana,Elena Waldorf-o aduc pe simeze,ilustreaza imaginea sumbra a unei perioade de deziluzie sociala,a unei lumi bantuite in care se impletesc naratiuni despre viata si moarte,degradare si renastere.

Artisti ce activeaza la confluenta dintre medii diferite ,imbina cautarile din cotidian cu sensuri arhetipale ce releva ordinea ascunsa a lumii prin tensiuni stilistice ce poarta privitorul intr-o noua dimensiune a perceptiei.

Expozitia poate fi vizitata pana pe 26 iulie 2024.